Nedrivning af væg og loft

Nedrivning af bedste kvalitet

Nedrivning af væg og loft

Vi samarbejder med

Vælg en pålidelig partner til dit projekt

Vores fagfolk er eksperter i nedrivning af vægge og loft, i huse, lejligheder og erhvervsejendomme. Vi nedriver dagligt gipspladelofter, gipsvægge m.m.

Det er populært at slå flere små rum sammen til få store. Mange boligejere i byerne vælger at forvandle de små og mørke lejligheder til åbne og lyse lejligheder, med plads til f.eks. køkkenalrum eller en stor og rummelig dagligstue. Ofte kan det også være badeværelser og toiletter som bygges sammen, eller renoveres for at få en større bruseniche e.li.

Her er vi med fra start og arbejder med at nedrive ikke-bærende vægge, badeværelse, køkken m.m., så der kan blive åbnet op og lyset kan strømme ind i en større del af boligen.

Vi indgår gerne i tæt dialog med totalentreprenøren på din opgave, så processen bliver så gnidningsfri som overhovedet muligt.

Vi har assisteret ved renoverings- og byggeprojekter i mange år, og forstår derfor at tage hensyn til projektets forløb. Vores folk arbejder koncentreret og effektivt med nedrivning af vægge og lofter. Derfor overkommer vi enhver forhindring på vejen, og overholder vores deadlines.

Kontakt Stantoma-Service når du ønsker fuld tryghed hos dit nedrivningsfirma. Vi går ikke før opgaven er løst til fulde. Samtidig gør vi alt hvad vi kan, for at undgå at dit hus slår revner eller får sætningsskader, når du får foretage nedrivning af vægge og lofter.

Kontakt os i dag

Den bedste start ved nedrivning af vægge

Det kan have katastrofale konsekvenser at påbegynde nedrivning af vægge og lofter, uden at vide hvad man laver. Du bør derfor altid vælge en erfaren samarbejdspartner til opgaven. På den måde undgår du eksempelvis at nedrive en bærende eller stabiliserende væg.

Det kan gøre stor skade på bygningens struktur, hvis man kaster sig ud i projektet, uden først at have planlagt det grundigt. Inden opgaven påbegyndes går vi altid ind i en tæt dialog med vores kunder, så vi arbejder i samme retning. Det gælder ligeledes for alle vores andre opgaver såsom indvendig nedrivning og nedrivning af skortsten.

Da gipsplader er det mest almindelige materiale til lofter, her i landet, har vi naturligvis omfattende erfaring med nedrivning af denne type loft. Dog klarer vi også loftsbrædder, betonloft m.fl.

Når det kommer til opbrydning af gulve, kan vi også klare det meste. Her brækker vi alt fra betongulv til trægulv op, da vi råder over udstyr og maskiner til enhver opgave.

Lad os endelig tage en snak om din ombygning. Ring til os på 25 17 70 35 eller udfyld vores kontaktformular her på siden. Vi vender straks tilbage, og kan starte opgaven snarest.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores kontaktformular herunder. Vi vender straks tilbage til dig, med svar på din henvendelse. Ellers er du også velkommen til at skrive en e-mail til os på stantoma@yahoo.com eller ringe til os på 25 17 70 35.

Vores samarbejdspartnere

Bliv ringet op
close slider