Vi fjerner din skorsten

Få professionel hjælp ved fjernelse af skorstene og skorstenspiber på huse og i lejligheder. Vi sørger for at der ikke sker skade på ejendommen, som kan ske ved lidt for ambitiøse gør-det-selv-projekter.

Der kan være flere årsager til at få revet en skorsten ned. Måske kan du ikke lide udseendet og lugten, eller måske vil du slippe for udgiften til skorstenfejer? Hvis man ikke bruger brændeovnen længere, så er skorstenen jo ikke til meget gavn. Uanset årsagen er det vigtigt at du kontakter en fagmand, før projektet påbegyndes.

Med professionelt udstyr og solid erfaring, kan vi hjælpe med at gøre forløbet mere lettere for dig, når du har besluttet dig for at få skorstenen fjernet. Vi kan samarbejde med din murer eller tømrer, hvis du også skal have hjælp til at få lappet hullet, hvor skorstenen stod.

Vi kan både hjælpe med at fjerne den indvendige skorsten, som typisk kan findes i både lejligheder og huse, men også med at fjerne udvendige skorstenspiber. Vores medarbejdere er alsidige og har set, og prøvet, det meste. Derfor er vi sikre på, at vi også kan hjælpe dig af med din skorsten eller skorstenspibe.

Kompetent nedrivning af skorsten

Når du vælger Stantoma-Service, som nedrivningsfirma, får du erfaringen og kompetencerne til alt inden for delvis nedrivning af bygninger. Vi nedriver alt bortset fra selve bygningens skelet og fundamentet.

Her får du et tilbud alt inklusive, så du ikke vil blive overrasket over prisen. Vi regner en skarp pris til dig, når du henvender dig til os.

Lad os endelig tage en snak om din ombygning. Ring til os på 25 17 70 35 eller udfyld vores kontaktformular her på siden. Vi vender straks tilbage, og kan starte opgaven snarest.

Vi samarbejder med

 
 

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores kontaktformular herunder. Vi vender straks tilbage til dig, med svar på din henvendelse. Ellers er du også velkommen til at skrive en e-mail til os på stantoma@yahoo.com eller ringe til os på 25 17 70 35.

© Copyright - Stantoma-Service
Bliv ringet op
close slider