Nedrivning af skur og garage

Vi finder den perfekte løsning

Prof. nedrivning af skur og mindre bygninger på din grund

Mange boligejere ønsker at udnytte haven og grunden anderledes, end den tidligere ejer gjorde. Derfor kan det være nødvendigt at foretage nedrivning af skur, et gammelt værksted eller garage på grunden. Det er dog et projekt, som du bør overlade til fagfolk. Så er du også sikker på, at arbejdet bliver udført grundigt og forsvarligt.

Mange vil have behov for at udføre delvis eller totalrenovering efter et huskøb. I den forbindelse kan der opstå behov for at rive det gamle ned, for at sætte nyt op. Dette gælder både i selve huset, men også på grunden og i haven.

Måske står der et skur hvor du gerne vil have terrasse, for at kunne nyde solen hele dagen? Måske har du ikke behov for et værksted eller en garage? Hos Stantoma-Service kan vi skabe plads, til det du går og drømmer om, ved at foretage professionel og sikker nedrivning af skur eller mindre bygning på din grund. Du kan også hjælp til nedrivning af  fra væg og loft samt nedrivning af skorsten.

Hos Stantoma-Service hjælper vi dig bl.a. med nedrivning af følgende:

  • Garage/Carport.
  • Belægning i indkørslen.
  • Haveskur.
  • Værksted.
  • Udhus.
  • Orangeri.
  • Terrasse.

… og andre mindre bygninger uden fundament.

Skræddersyet løsning

Vores nedrivningsfirma består af et tæt team af effektive arbejdsmænd med hænderne godt skruet på. Derfor kan vi på relativt kort tid stå for nedrivning af skur eller den garage, som du gerne vil slippe af med. Det vigtigste er at nedrivning foregår med stor respekt for omkringliggende bygninger som f.eks. dit hus. Der skulle jo nødigt ske skader på det, som du gerne vil beholde.

Vi arbejder dagligt på opgaver, fordelt på det meste af Sjælland og i Hovedstadsområdet. Vores fagfolk kan hjælpe dig med nedrivning af skur, din træterrasse, carport eller noget helt fjerde.

Lad os endelig tage en snak om nedrivning på din grund. Ring til os på 25 17 70 35 eller udfyld vores kontaktformular her på siden. Vi vender straks tilbage, og kan starte opgaven snarest.

Vi samarbejder med

 
Tømrer- og snedkermester Martin Friis samarbejdspartner
RA A/S samarbejdspartner
Tømrerfirmaet sten jensen a/s samarbejdspartner
eurodan-huse samarbejdspartner
DPU Entreprise A/S samarbejdspartner
A. Villadsen A/S samarbejdspartner
 
Tømrer- og snedkermester Martin Friis samarbejdspartner
RA A/S samarbejdspartner
Tømrerfirmaet sten jensen a/s samarbejdspartner
eurodan-huse samarbejdspartner
DPU Entreprise A/S samarbejdspartner
A. Villadsen A/S samarbejdspartner

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores kontaktformular herunder. Vi vender straks tilbage til dig, med svar på din henvendelse. Ellers er du også velkommen til at skrive en e-mail til os på stantoma@yahoo.com eller ringe til os på 25 17 70 35.

© Copyright - Stantoma-Service
Bliv ringet op
close slider