Indvendig nedrivning

Få den bedste løsning hos Stantoma-Service

Indvendig nedrivning

Vi samarbejder med

Tømrer- og snedkermester Martin Friis logo
RA A/S logo
tømrerfirmaet sten jensen logo
eurodan-huse logo
DPU Entreprise logo
A. Villadsen logo

Vi står for indvendig nedrivning i hus og lejlighed

Ethvert renoveringsprojekt i byer som København, Køge, og Roskilde starter med indvendig nedrivning.

Vi hjælper dig med partiel nedrivning, når bygningen skal bibeholdes, men det indvendige skal fornyes. Som specialister i indvendig nedrivning, fjerner vi de nuværende vægge, lofter, gulve og mere i din ejendom. Ved indvendig nedrivning, som skal bevares, er det vigtigt at passe på resten af bygningen.

Det kræver høj præcision og sikkerhed, når der foretages delvis indvendig nedrivning i forbindelse med renovering.

Som professionelt nedrivningsfirma tilbyder vi indvendig nedrivning af følgende:

  • Køkkener
  • Badeværelser
  • Vægge

Vores primære funktion er indvendig nedrivning, som skaber plads til, at andre håndværkere kan bygge op igen. Derfor spiller vi en essentiel rolle i mange byggeprojekter i København, Køge, Roskilde og resten af Sjælland. Da bygningen skal bevares, arbejder vi altid med stor nøjagtighed og passer godt på vores omgivelser. Vores medarbejdere bærer nødvendigt sikkerhedsudstyr, såsom handsker, masker, og hjelme, når dette er nødvendigt for at kunne udføre den indvendige nedrivning sikkert og forsvarligt.

Vi tager altid hensyn til øvrige håndværkere, som arbejder på samme lokation, og planlægger gerne hele vores arbejdsproces i samarbejde med bygherre og entreprenør. Udover indvendige nedrivningsopgaver kan vi også hjælpe med nedrivning af skur eller garage.

Kontakt os i dag

Eksperter i delvis nedrivning

Vi hjælper også med de mindre opgaver. Ved renovering af badeværelser nedriver vi det gamle badeværelse, så der bliver plads til nyt. Ved renovering af køkkener, fjerner vi det gamle køkken og kan også rive vægge og lofter ned, hvis du ønsker et åbent køkken-alrum. Med vores brede erfaring kan vi hjælpe dig i København, Køge, Roskilde og store dele af Sjælland, uanset hvilken nedrivningsopgave, du skal have hjælp til.

Slutresultaterne er mange, men renoveringen bør altid starte med Stantoma-Service.

Vi er klar til at tage en snak om indvendig nedrivning, i forbindelse med dit renoveringsprojekt. Ring til os på 25 17 70 35 eller udfyld vores kontaktformular her på siden. Vi vender straks tilbage med svar på din henvendelse, og kan starte opgaven inden for kort tid. Lad os stå for en sikker indvendig nedrivning hos dig.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores kontaktformular herunder. Vi vender straks tilbage til dig, med svar på din henvendelse. Ellers er du også velkommen til at skrive en e-mail til os på stantoma@yahoo.com eller ringe til os på 25 17 70 35.

Vores samarbejdspartnere

Tømrer- og snedkermester Martin Friis logo
RA A/S logo
tømrerfirmaet sten jensen logo
eurodan-huse logo
DPU Entreprise logo
A. Villadsen logo
Tømrer- og snedkermester Martin Friis logo
RA A/S logo
tømrerfirmaet sten jensen logo
eurodan-huse logo
DPU Entreprise logo
A. Villadsen logo
Bliv ringet op
close slider