Indvendig nedrivning

Få den bedste løsning hos Stantoma-Service

Indvendig nedrivning

Vi samarbejder med

Nedrivning i hus og lejlighed

Ethvert renoveringsprojekt starter med nedrivning. Vi hjælper dig med delvis nedrivning, når bygning skal bibeholdes, men det indvendige skal fornyes.

Vi er specialister i indvendig nedrivning. Det betyder at vi fjerner de nuværende vægge, lofter og gulve m.m. i din ejendom. Når man river ned i en bolig, som skal bevares, er det vigtigt at passe på resten af bygningen.

Det kræver høj præcision og sikkerhed, når der foretages delvis nedrivning i forbindelse med renovering.

Som professionelt nedrivningsfirma tilbyder vi indvendig nedrivning af følgende:

  • Køkkener
  • Badeværelser
  • Vægge

Vores typiske funktion er nedrivning og at gøre plads til at andre håndværkere kan bygge op igen. Derfor spiller vi en essentiel rolle i mange byggeprojekter. Da bygningen skal bevares arbejder vi altid med stor nøjagtighed og passer godt på vores omgivelser. Vores medarbejdere bærer nødvendigt sikkerhedsudstyr, som handsker, masker og hjelme når dette er nødvendigt, for at kunne udføre opgaven sikkert og forsvarligt.

Vi tager altid hensyn til øvrige håndværkere som arbejder på samme lokation, og planlægger gerne hele vores arbejdsproces i samarbejde med bygherre og entreprenør.

Kontakt os i dag

Eksperter i delvis nedrivning

Vi hjælper også med de mindre opgaver. Ved renovering af badeværelser nedriver vi det gamle badeværelse, så der bliver plads til nyt. Ved renovering af køkkener, fjerner vi det gamle køkken og kan også rive vægge og lofter ned, hvis du ønsker et åbent køkken-alrum.

Slutresultaterne er mange, men renoveringen bør altid starte med Stantoma-Service.

Vi er klar til at tage en snak om indvendig nedrivning, i forbindelse med dit renoveringsprojekt. Ring til os på 25 17 70 35 eller udfyld vores kontaktformular her på siden. Vi vender straks tilbage med svar på din henvendelse, og kan starte opgaven inden for kort tid.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores kontaktformular herunder. Vi vender straks tilbage til dig, med svar på din henvendelse. Ellers er du også velkommen til at skrive en e-mail til os på stantoma@yahoo.com eller ringe til os på 25 17 70 35.

Vores samarbejdspartnere

Bliv ringet op
close slider