Opbrydning af gulve

Opbrydning af gulv

Vi samarbejder med

Tømrer- og snedkermester Martin Friis logo
RA A/S logo
tømrerfirmaet sten jensen logo
eurodan-huse logo
DPU Entreprise logo
A. Villadsen logo

Effektiv opbrydning af nuværende gulve

Vi har maskinerne og udstyret til at opbryde de fleste gulvtyper fra trægulve til betongulve, og alt ind i mellem. Vi sørger for at du hurtigt kan lægge dit nye gulv.

Når det gamle gulv trænger til udskiftning, kan vi hjælpe med opbrydning af gulve, af alt fra træ til beton. Vi har hjulpet mange tilfredse kunder med at fjerne deres slidte, gamle gulve, så de efterfølgende kunne lægge nye. Opbrydning af gulve er en del af alt fra små til store renoveringsprojekter, og derfor er det en opgave som vi har udført utallige gange med stor succes og tilfredshed hos vores kunder.

Vi kan også hjælpe dig med at fjerne dit nuværende gulv, når det ikke længere er til at redde eller fordi du ønsker en helt ny gulvtype. Vores værktøj er nøje udvalgt til denne type opgaver, og derfor kommer vi hurtigt, men sikkert gennem arbejdsopgaven, så du kan komme videre med renoveringsprojektet.

Vi er vant til at arbejde side om side med entreprenører, på diverse nedrivningsopgaver. Derfor har vi mange loyale partnere i enhver kategori, inden for byggebranchen. Du kan trygt hyre os som underleverandør på selve nedrivningen og opbrydning af gulv. Vores rutinerede medarbejdere klarer opgaven med stor selvsikkerhed, for vi ved hvad vi laver.

Ved visse projekter er det ikke til at sige hvad man støder på, når gulvet brækkes op. Ikke alle boligejere ved, hvad de har under gulvet. Vælger du Stantoma-Service, får du en omstillingsparat partner, som holder overblikket over nedrivning, og hurtigt kan tage stilling til forhindringer og uforudsete udfordringer. Vi har stor erfaring inden for en række områder bl.a. nedrivning af skur og garage, nedrivning af skorstene samt indvendig nedrivning.

Kontakt os i dag

Din partner til opbrydning af gulv

Et rutineret nedrivningsfirma bør indgå i ethvert større renoveringsprojekt, da nedrivning af vægge og lofter, gulve mv. kan være en af de mest udmattende dele af processen. Grundet vores knowhow, værktøj og arbejdsmetoder sikrer vi os at arbejdet bliver udført med stort fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø. Vi passer bedste muligt på vores medarbejdere og det er der behov for, når man arbejder på en byggeplads med løse bygningsmaterialer, som skal håndteres på en bestemt måde.

Vi rådgiver dig også til at tage de rigtige beslutninger med hensyn til bortskaffelse af materialerne og øvrige beslutninger forbundet med opbrydning af gulve.

Vi kører dagligt til nedrivning, rundt omkring på hele Sjælland. Derfor kan vi nemt køre forbi hos dig, og besigtige din opgave, uanset om du har brug for hjælp til at få fjernet gamle gulve eller øvrig nedrivning.

Lad os endelig tage en snak om opbrydning af dine gulve. Ring til os på 25 17 70 35 eller udfyld vores kontaktformular her på siden. Vi vender straks tilbage, og kan starte opgaven snarest.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores kontaktformular herunder. Vi vender straks tilbage til dig, med svar på din henvendelse. Ellers er du også velkommen til at skrive en e-mail til os på stantoma@yahoo.com eller ringe til os på 25 17 70 35.

Vores samarbejdspartnere

Tømrer- og snedkermester Martin Friis logo
RA A/S logo
tømrerfirmaet sten jensen logo
eurodan-huse logo
DPU Entreprise logo
A. Villadsen logo
Tømrer- og snedkermester Martin Friis logo
RA A/S logo
tømrerfirmaet sten jensen logo
eurodan-huse logo
DPU Entreprise logo
A. Villadsen logo
Bliv ringet op
close slider